počet produktů
0
cena nákupu
0 czk(0,00 EUR)
měna: czk
Kategorie
Počítadlo přístupů
Online: 9
Dnes: 467
Týden: 4295
Kontaktní formulář
Captcha Reload Image
EUR Vlajka meny EUR změna {value}%
USD Vlajka meny USD změna {value}%
DKK Vlajka meny DKK změna {value}%
PLN Vlajka meny PLN změna {value}%
RUB Vlajka meny RUB změna {value}%
PX50 Vlajka meny PX50 změna {value}%

Ochrana údajů.

Ochrana osobních údajů.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
 
Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího, po úspěšném splnění smlouvy až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů může zákazník kdykoliv zrušit na emailové adrese info@jasminstyl.cz
 
Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům - to může sám, po přihlášení v sekci "Můj účet". Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka zcela vymazat z naší databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků prodávající nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, nezbytným pro doručení zboží. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření prodávajícím archivovány, a to v elektronické formě a jsou přístupné pouze prodávajícímu.